« back to all projects

Zuider Gymnasium genomineerd!

Zuider Gymnasium genomineerd!

De Rotterdam Architectuurprijs brengt jaarlijks de beste nieuwe bouwwerken van de stad voor het voetlicht. Deze onafhankelijke prijs voor de stad Rotterdam is een initiatief van de gemeente Rotterdam, georganiseerd door AIR, Architectuur Instituut Rotterdam. Jaarlijks worden de beste projecten bekroond met de RAP-juryprijs en de RAP-publieksprijs.

Dit jaar is ons project het Zuider Gymnasium genomineerd. Het Zuider Gymnasium gevestigd in het monumentale poortgebouw van het Zuiderziekenhuis dat in 2013 van de sloop werd gered, is nu het eerste zelfstandige gymnasium op Rotterdam Zuid. Wij zijn bijzonder trots op het resultaat en vragen voor de RAP-publieksprijs uw stem.

Stemmen is heel eenvoudig en kost slechts een paar minuten van uw tijd waarbij u ook meer van dit bijzondere project te weten komt. U kunt hier uw stem uitbrengen

De deadline voor het stemmen is maandag 24 april om 23.59 uur. Laten we er samen voor zorgen dat het Zuider Gymnasium de erkenning krijgt die het verdient. Bedankt voor uw stem!

voor meer foto's bekijk hier het project op onze website

Archief