Officiele opening Lawickse Hof

Javastraat

/media/molenaarenco/images/news/originals/img-2520_2015_10_13_040047.jpg

Op 8 oktober vierden de bewoners, omwonenden en genodigden de officiële opening van de Javastraat, nieuwe huisvesting voor 162 studenten en PhD’ers in Wageningen
Tijdens de opening bevestigde wethouder Han ter Maat een douchecoach bij één van de bewoners.
Het nieuwbouwproject met 16 appartementen, 118 zelfstandige en 28 onzelfstandige kamers ligt op een toplocatie, op loopafstand van het centrum, naast het busstation en ook de Campus is makkelijk bereikbaar. De bewoners ontvingen 1 september jongstleden de sleutel.
Prettig wonen
De bewoners zijn erg enthousiast over het wonen op de Javastraat. Anne, bewoonster van een appartement vertelde tijdens de opening waarom zij voor de Javastraat had gekozen; “Ik wilde graag gaan samenwonen maar toch tussen de studenten blijven wonen. Die kans is er op de Javastraat. Het zijn heerlijke appartementen waar we samen heel prettig wonen.”
De Javastraat is gerealiseerd in opdracht van Idealis in samenwerking met de projectontwikkelaars Bouwfonds Ontwikkeling (BPD) en Roelofs & Haase en is een ontwerp van Molenaar & Co architecten.
Dag van de Duurzaamheid
Idealis is een milieubewuste woningcorporatie. Dankzij zorgvuldige materiaalkeuze is de Javastraat energiezuinig en prettig om in te wonen.
Ter gelegenheid van de Dag van de Duurzaamheid (9 okt 2015) bieden we alle huurders van Idealis een ‘Idealis Douchecoach’! Door bewust en zuinig woongedrag kan extra energie worden bespaard. De douchecoach helpt daarbij!